Friday, May 20, 2011

Temujanji hujung minggu..


DIJEMPUT HADIR  KE KULIAH dan CERAMAH 

DI SURAU AL MUSTAQIM
JALAN AU5C/8, LEMBAH KERAMAT ULU KELANG


 JUMAAT 20/5/2011  KULIAH MAGHRIB 
USTAZ DR SOBRI ZAKARIA
(MUNIYATI AL MUSOLLI) 



SABTU 21/5/2011 KULIAH SUBUH
USTAZ EMRAN SHARIF
( TAFSIR)



SABTU 21/5/2011 KULIAH MAGHRIB
USTAZ MOHD KAZIM ELIAS AL HAFIZ
( BAHRUL MAZI JILID 19)



AHAD 22 MEI 2011 KULIAH SUBUH
AL FADHIL USTAZ YUSAINIE YAHYA
(40 HADITH KEISTIMEWAAN RASULULLAH)


dan
KULIAH DHUHA AHAD 22 MEI 2011 (9 PAGI) 
AL FADHIL USTAZ YUSAINIE YAHYA
KITAB AKHLAK SALAFUSSOLEH DAN KITAB ANAK KUNCI SYURGA
ilmu harus di cari




 
 SEMUA DI JEMPUT HADIR
Sumber : SMS

InsyaALLAH semuga  diberi kesempatan dan peluang untuk menghadirinya.   Terima kasih dari sumber info surau ini.
Terima Kasih ALLAH

2 comments:

azlina said...

assalamualaikum ain....

KITAB ANAK KUNCI SYURGA kitab yang sama untuk kuliah pengajian bulanan dan mingguan kaum ibu di surau taman akk...

jawaban dari komen ucu di blog akk..

benar ucu menjalin lebih mudah dari memelihara perhubungan...

ucu....
tak mengapa sering lewat reply sms kerana kita serupa...:)
tak mengapa sering mengusik...menambahkan kemesraan..
tak mengapa sering tak patuh arahan kerana utk kebaikan..
tak mengapa sering menganggu kerana diri ini tak pernah rasa terganggu..
tak mengpa sering suruh mkn ubat itu tanda keperihatinan mu terhadapku..
tak mengapa sering tanya habaq..
itu kerana aku sentiasa ada dalam ingatanmu...

terima kasih ucu...
kerana sudi jadi sahabat ku kita bertemu dan berpisah hanya kerana Allah...

psst...he..he.. ucu tak leh copy dulu masa mula buat blog akk cuba macam2 gadget belajar dari toturial blog...bagi salji turunlah..tak leh copy lah konon utk gambar gupanya gambar msh blh copy...
buat reply tu komen..lah senang x yah tulis nama aouto...
la ni dah malas dah paling rajin pun tukar langsir je...kan akk minat deco deco he..he..

ainhany said...

Waalaikumusalam wbkth kak,

Salam ukhuwah fillah
ALHAMDULILLAH kunci dah ada...mudah2an dapat lah ke syurga insyaALLAH :)

Amboi2....terKASIMA uchu!!
Santun betui bahasa ibu aleeya ni.
Terimalah seadanya diri ini( ucu suka tagline ini),ucu mnghargai ukhuwah yang ada. Muga ALLAH himpunkan kita bersama org2 yang beriman.

iyelaah pkar deco...nnti bleh la buat interior design umh cu pulak.,hihi

TERIMA KASIH