Wednesday, December 16, 2009

happy birthday

hari ni 17 disember..
ooh ....wish birthday  adik ..hari ni ulangtahun kelahiran anak saudara saya lagi....FARHANA HANINA BT MAHDZIR..Mesra dipanggil angah@ngah, tapi cu suka juga panggil adik.
alahai angah... dah bertambah lagi usia angah noo...ini anak menakan cu yang ke 19. Seorg anak yg baik, berbudi bhasa tutur bicaranya dan masih menuntut di IPT kt KL juga. Semuga anakanda berjaya mengejar impian sebagai seorg guru TESL. Hari ini permulaan yang terbaik buat anakanda dgn hijrahnya usiamu. Hargai dan sayangilah yng dimiliki sekarang kerana ia hnya percuma dan tak kan ditemui spare part anggota lagi..Haruslah teruss bersyukur dgn mmpertingkatkan amal ibadat.. Jaga adab dan tatasusila pertunangan muga kesampaian kegerbang perkahwinan...Amin


lagi...menyambut awal muharram di mana ya?
kat masjid wilayah...ada forum HIJRAH BERALIH ARAH"
atau di masjid amaniah, masjid negara atau di masjid RTM.Insya ALLAH mudah2an dapat turut hadir  dan mambacakan doa secara jamaah.. Muga istiqamah dalam amalanSatu periingatan buat diri: Muga terpelihara sepuluh anggota kita dari melakukan dosa yakni akal, mata, telinga, mulut, tangan, kaki, perut, faraj, tubuh badan dan hati. Terima kasih tiey atas perkongsian ilmiah ni.3 comments:

ummi humaira said...

salam maal hijrah ainhany...
semoga kehidupan kita diberkati..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam..
syukran ala ziarah..
huhU..suratan or kebetulan?
hadiahkan 'Wajah Usia' buatnya.. =)
mintak izin f0llow blog nie yer

Ayah Zain said...

Salam ain

hepi besday to FARHANA HANINA BT MAHDZIR, sempga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki