Wednesday, January 12, 2011

moh le kita...

Al-AHKAM.NET
&
ISLAMIC INFORMATION & SERVICES FOUNDATION
&
PEMUDA IMAN

menganjurkan

MINI SEMINAR: 'Wanita Dari Kacamata Al-Quran'
Suatu Analisis
Ahli Panel
Ustaz Adlan Abd Aziz (Al-Ahkam.net)
Ustaz Mohd Syauqi Mohd Zahir (UIAM)

Tarikh & Masa: Khamis, 20 Januari 2011, 9:30 A.M to 3:00 P.M
(Cuti Thaipusam: Kuala Lumpur, Selangor, Johor, Negeri Sembilan, Perak & Penang)
Tempat: IIS Hall, No 1-5-2, Prima Peninsula, Jalan Setiawangsa 11, Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur

Program ini percuma.
Tempat adalah TERHAD!
Daftar di http://iis-ahkam-2011.eventbrite.com

Penyertaan adalah melalui pendaftaran SAHAJA!

Sila hubungi Sis Tuty @ email: Tuty.Abu.Bakar@gmail.com atau 017 888 9097 untuk keterangan lanjut

Komen: Ayuh cepatla daftar...Jom sama2 kita mncari ilmu dan mendalami gedung ilmiah
Sumber : http://iis-ahkam-2011.eventbrite.com/

8 comments:

kella said...

sangat menarik! terima kasih info ii!

ainhany said...

salam kella

sudi2laa join..moh le kita

deena farhana said...

slm kak ainhany...apakabar?

minyak dah naik...ritu janji xnk naikkan minyak...hurmmmmmmm..entahla...

slm syg buat kak ain:)

deena farhana said...

eh..astaghfirullah...ni lah padahnye klu open blog byk2 dlm satu mase smpai entri dah tertuka daaaa


aaaaaadoooiiiii...

maafkan deenaa kak ain...silapp

tetiba minyak..mesti kak ain disconnected jap..huhuhuhh

deena farhana said...

kat kl lak...nk juga pegi..:(

ainhany said...

Salam deena,

Salam pagi jumaaat.
Baik2..Terima kasih singgah juga akhirnya denn ke sini lagi..hihii itulah hikmahnya kan..

Cuma mhn maafla akak tak sempat tinggalkan jejak di umah deen akhir2 nie..doakan kebaikan utk semua

InsyaALLAH.mehla mewakili negeri nun di sana...hihi

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

saya nantikan saja ulasannya di blog ini...boleh ya..kita kongsi bersama.

ainhany said...

Waalaikummusalam cikgu,

abih tak nak join le nie?

InsyaALLAH, boleh dikongsikan. Cuma akhir2 ini kesibukan dan kesihatan menjejaskan laporan ilmuan.
Blog pun tak sempat diupdate..

terima kasih cikgu