Friday, January 28, 2011

Pakat pi Medan Santapan Minda

KARNIVAL KARANGKRAF ':
Kompleks Media Kumpulan Karangkraf,
Lot 2 Jalan Sepana 15/3, Seksyen 15, Shah Alam


Wah bestnya! Nak datang." "Oh, da mula Jumaat ya!" "Baik, saya beritahu semua." -  jom pi Karnival Karangkraf 2011.

PAKEJ JIMAT PUN ADA... :


Rebutlah buku-buku bermanfaat buat semua...


BANYAK PILIHAN...
 BANYAK PELABURAN
  SATU PELUANG
     SATU KESEMPATAN


Eh sejak bila saya berkecimpung menyebarkan iklan nie..??
Sekadar menghebahkan dan menyebarluaskan aktiviti karnival ini bagi menyemai dan membudayakan membaca di kalangan  kita. Membaca satu mOmentum untuk meledakkan perubahan. Satu persoalan diri yang dicari pasti ditemui hasil perkongsian daripada sumber ilmiah yang ditatapi.

Mengenali Karangkraf lebih mudah sebagai pelupOr  majalah2 glamOr dan novel2. Segalanya secara kebetulan dari satu novel menjadi dua dan tiga dan......Mengenali Karya Bestari(KB) pula apabila menatapi buat pertama kalinya buku penulis muda, Ustaz Emran: Petunjuk Jalan Lurus.  Buku ini membahaskan secara terperinci surah al fatihah dengan kaedah yang mudah difahami. Kredit saya berikan buat KB dalam usahanya mencungkil bakat-bakat penulis berkarya yang mendasari agama sebagai teras. Usaha ilmiah dalam mengembangkan empayar Karangkraf menerusi KB perlukan sokongan dari pembaca semua.. Kita boleh menilai "kecantikannya" sama ada di segi intipati kandungannya, tajuknya, grafik dan warna artistiknya dan beberapa elemen lain lagi....Apa yang penting, amalkan budaya membaca ini dalam diri setiap hari dan didiklah hati menghargai segala nikmat ALLAH ini . 
Ada sesi bertemu penulis???
Mungkinkah kan temui penulis buku : "Mencari Naurah" dan "Ayah,Amir nak masuk U"?
"Tidak ada yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan tatkala berjaya mencapai kemanisan iman dan mengecap cinta Ilahi." Nazihatul Hanan.
PAKEJ MAULID PUN ADA....baguis nie !!!
 Karnival Pesta Buku Karangkraf datang lagi. Dengan tawaran diskaun 30-50% memberi ruang kepada anda untuk mendapatkan seberapa banyak buku yang harus dimiliki.  Dan... buat peminat majalah kami, ratusan pilihan majalah untuk semua peringkat usia pasti menggamit hati. Juga, temuilah secara live penulis kesayangan anda dan sertailah segala aktiviti, demo, pertandingan, ceramah selain berpeluang memenangi hadiah menarik yang ditawarkan. Surau yang selesa disediakan di samping pelbagai juadah lazat untuk dinikmati bersama.( DIPETIK DARI SUMBER: http://www.karyabestari.blogspot.com/)


Mudah-mudahan diberi kesempatan, masa dan wang ringgit untuk bersama-sama mengambil peluang ini sebagai satu pelaburan buat menyucikan hati ini. Bicara kita mungkin berakhir tetapi , aliran ilmu darinya sentiasa mengalir selagi masih ada yang membaca, mengamal dan menyebarluaskan sumber..saya hanya seorang yang tak punya apa-apa tetapi  MAHA PENCIPTA sentiasa memerhati saya..Semuga landasan suluh ilahi sentiasa menerangi.Insya ALLAH..Amin

Terima kasih : pic: dengan izin Karya Bestari FB 

No comments: