Wednesday, November 11, 2009

di sini bermulanya

Di sini segalanya bermula......
Selamat berangkat duhai adikku & Selamat Menunaikan Haji 2009
khabar dari kg...
laungan azan daripada abg ke 3, abg Din diiringi dengn doa selamt jalan oleh ustz ismail, tuan imam masjid di kg saya mengiringi pemergian paksu dan maksu yg bertolak dari rumah ke airport kepala batas....Sebak dan kepiluan pastinya dirasai oleh sanak saudara...saya yg dijauhan hanya mampu berimaginasi suasananya......Anakanda  fatin melaporkan tapi yang kelakarnya bateri kamera pulak weak...hmm buat masa ini tiada bukti yng dapat saya sertakan. anak ooo anak.....
Semuga  kita berkesempatan bertemu di KLIA ptg ni sambil membawa salam buat kekasihku, Rasullullah saw. Doakan cu jugak!!

Ya ALLAH selamatkanlah perjln dan restuilah adik2ku menuju ke perhimpunan ibadah di kota sucimu, catatkanlah setiap langkah mereka kebajikan dan pahala buat ayah juga emak yng mendewasakan kami. Semuga PS Fuad dan MS Norul bahagia dan sempurna dalam menunaikan ibadah padaMU. Perkukuhan hub kasih sayang antara mereka dan sambutlah mereka sbg tetamumu sepanjang masa di sana dan berilah mereka antara kalangan yg memperolehi haji yg mabrur.
Amin

No comments: