Wednesday, September 30, 2009

Daniel dah SETAHUN

19 september lalu genap setahun anak saudara saya yang ke 53....( harapnya cu tak silap). happy birthday dik nenel( pinjam ayat kak ain). On the way balik kg, saya singgah kt Sungai petani belikan kek birthday untuknya....maklumlah di kg semua kalut2 dok buat ketupat, buat rendang daging mak, gulai, mana sempat nak beli kek kan. Tapi bila tenguk masa berbuka banyak pula menu, uminya tangguh potong kek esok saja. Esok hari raya 20 sept 2009

20 september 2009/Eidul Fitr

Kek coklat pun di potong seusai solat sunat hari raya( pas ziarah makam ayah juga) dengan harapan dan doa mg anakanda Danial sihat dan menjadi anak soleh yang boleh membahagiakan semua orang..cepatlah bangun berjalan…member seusia berbeza bulannya’-anak nisa dah boleh jalan, Pak Lang Daneil baru nak “meragas”, Kakak nadia dah boleh berlari dan menjerit….adik Danial baru nak berdiri jatuh dan penyabar orgnya. ( foto…..huhu……hanya rakaman minda )

HAPPY BIRTHDAY DANIEL ABBKHORI

TEAM MEREKA.....SAMA UMUR SAMA TAHUN BEZA BULAN DAN HARI

nadhiah & daneil (sepupu) dan nisa' (anak menakan )


foto 1: masa ni daneil dalam hari lagi, daniel kalut sangat nak tenguk dunia kt puteri medical centre

foto 2: kakak nadiah, kalau senyum manis sekali tpi bila melalak...hingga hujung dunia

foto 3: anak nisa' ni pulak mudah mesra, dengan sapa pun tak kisah. umi & abah boleh laa makn nasi kurma kambing puas2 :)

No comments: