Monday, February 21, 2011

Penerima Souvenir Probitas Et Fides...


Posto..posto…Dijamin sampai esok…
Terima kasih atas penghantaran segera ini..


Dari sapa ya?……
  
daripada http://www.sahromnasrudin.com

surprise…
Oh subhanallah…
apa ada disebalik sampul ini ya
 Tu dia….
Terharunya….cantik, menarik, tertarik ..

pelengkap memori koleksi terpilih             

Terima kasih daun keladi...  
Atas ukhuwah ini saya menghargai cenderahati diberikan. Ianya amat istimewa , pemberian daripada  rakan maya dan sebagai koleksi pilihan yang dilekatkan di peti sejuk. Indahnya panorama bila dilekatkan..Jazakallahukhoirun dik sahrom.Kenalilah insan baik hati ini....
Cantikkan bungalow Probitas Et Fides:

Segalanya bermula secara kebetulan dari n3nya jalan2 makan di Melaka. Saya memberi komen dan meneka jumlah yang harus dibayar untuk menikmati hidangan malam tersebut  Bijak betul Probitas Et Fides melayangkan mindanya untuk mengajak para blogger berfikir. Entrynya sentiasa mencecah puluhan komen dan setiap komen pasti akan dijawabnya. Selain itu Probitas Et Fides juga akan sentiasa mengunjungi  ke rantaian linknya dari masa ke semasa. Cara mengolah dan bicara santainya bagai mengajak kita untuk mengunjungi nya semula. Pendekataan dan kaedah penulisannya yang tersendiri menjadi satu platform ukhuwah dan pengembangan minda sedar.

Kepada sahabat2 blogger saya yang belum mengenali Probitas Et Fides @sahromnasrudin.com saya mengajak untuk sama-sama mengunjungi blognya. Banyak ilmu yang dikongsikan, manfaat boleh diperolehi selain dari mengenali pena mayanya berkarya. SemuGa ALLAH memberinya ILHAM yang berterusan untuk penulisan di blognya .

TERIMA KASIH...
maaflah akak tak pandai berpantun

8 comments:

Ummi Humaira said...

Assalamualaikum dik Ain...

wah bestnya dpt hadiah... tp kak chaq la nie dh x smpat berlama2an dpn pc , makanya jarang berziarah ke rumah sahabat2 maya.....

sahromnasrudin said...

assalamualaikum kak...terima kasih atas entri ini..saya plak yg rasa sangat terharu...saya sangat menghargainya..terima kasih sekali lagi..semoga ukhwah Islamiyyah yang sedia terjalin kan semakin kukuh lagi...InsyaAllah...

Rozali said...

Assalamualaikum Ain

Sahrom seorang yg rajin menziarah blog kawan2, termasuk blog saya juga

Wassalam

ainhany said...

Waalaikumusalam wbkth Chaq,

tu laa.. terharu laa..:)
chaq dah singgah tanya habaq nie pun, ceq amat2 hargai..Lagipun da faham, chaq ade komitmen lain yang perlu diutamakan..Sama2lah kita manfaatkan nikmat masa yang ada..

Terima kasih chaq, doamu sentiasa dirindui...Amin

ainhany said...

Waalaikumusalam Shah,

Org berbudi kita berbahasa. Terima kasih ye...Mhn dihalalkan jua adanya.
Kakak menghargainya dan menerima dgn kesyukuran. InsyaALLAH ukhuwah fillah@maya ini akan mnjadi medan penyampaian ilmiah juga..Sama2 kita perkukuhkan...ummat perlu diselamatkan..:)

ainhany said...

Waalaikumusalam TH PHD,

Setujuu..dengan kenyataan terbuka tuan hj nie.. Kunjungan sahrom, melebarkan salam dan merapatkan ukhuwah....InsYaALLAH sama2 kita pelihara hubungan yang terjalin.

Terima kasih

SiNoMoSa said...

Assalammualaikum Kak Ain,

Maaf lama tidak berziarah..
Tahniah kak..usaha tangga jaya ahaks

ainhany said...

Waalaikumusalam syim,

heheik....sudah tersurat, itulah rezeki yg diperolehi..:)

Cmne pundik,peribahasa itu kene rebranding laa..tangga dah tak ...hihiik. Usaha puncak jaya!!

terimaksih berziarah lagi wpun sibuk. Belajaq elok2 ye!!