Sunday, February 19, 2012

ekspo buku di putrajaya

Perhatian kepada warga putrajaya dan sewaktu dgnnya..
Pesta buku datang lagi. Kali ini  lebih fokus kepada buku islam.  EKSPO BUKU ISLAM 2 akan menghimpunkan ribuan buku2 dari penerbit2 islam yang digarap berpandukan AQ dan Hadis. . Ambillah kesempatan waktu berkunjung ke eskpo tersebut dan melaburlah untuk memperolehi manfaatnya...Ekspo ini  akan berlangsung mulai 24 feb-4 mac 2012 bertempat di Presint 3, putrajaya( berhampiran degn masjid besi@ sultanlmizan.

Selamat datang dan jadilah ia riadah keluarga di hujung minggu...( dedikasi buat teman2 ku yang berada di sekitar Putrajaya)


Ucap tahniah juga buat utusan karya atas pelancaran majalah berunsurkan islamnya yang terkini... IMAN..kini berada di pasaran dengn rm7 senaskhah. IMAN' yang perlu anda miliki
Sesuatu yang diwarisi seharusnya tidak dibiarkan hilang begitu saja sedangkan ia sangat berharga. Apatah lagi keimanan, yang merupakan satu rahmat besar daripada Allah SWT.

 Mungkin ade harga promosi di eskpo ini tapi yang pastinya....Kini media islam telah menjadi santapan dan  tatapan kita..ade solusi, generasi AQ, fardu ain, majalah i ,, nur, dll..tepuk dada tanya IMAN, dan buatlah SOLUSInya muga NUR hidayah sentiasa bersama. walahuaklam  

2 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Ain

lama juga masanya...hingga 4 mac

ainhany said...

waalaikumusalam THR,

mungkin ini strategi pemasaran buat mereka dan ruang untuk kita memnfaatkannya..

Jom santai bersama family disana.

terima kasih